Η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

Η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ

ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟ 1821.

    Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Παγχαλκιδικού συναντήθηκαν στον Πολύγυρο με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής για να προγραμματίσουν την τελετή απόδοσης τιμής στους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολείων μας, που έλαβαν μέρος στον Παγχαλκιδικό Διαγωνισμό με θέμα « Η Επανάσταση της Χαλκιδικής το 1821». Η εκδήλωση υπήρχε σκέψη-πρόταση να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. Η συνεχιζόμενη όμως ένταση της Πανδημίας και η απόφαση των πέντε Δημάρχων της Χαλκιδικής να μην πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μέχρι τα Χριστούγεννα, συνετέλεσε στην αναβολή της τελετής. Μετά από σχετική συζήτηση και σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αλεξάνδου Νικολαΐδη και κας Ζαφειρούλας Μυλωνά, αλλά και του Αντιδημάρχου Πολυγύρου, κ. Χρήστου Βορδού, αποφασίστηκε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί , παραμονές 25ης Μαρτίου του 2022 και να μεταδοθεί και διαδικτυακά. Η ακριβής ημερομηνία και οι λοιπές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγχαλκιδικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας ,για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε διαχρονικά , καθώς  και τον Δήμο Πολυγύρου.

                                                                                                Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διεύθυνση

ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Μαντώς Μαυρογένους 23
542 49
Τηλ. 2310 32 38 39
Φαξ 2310 32 61 08
6946 470 157
6972 464 991
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία νέα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

H AΠOΨINH MOYΣIKOXOPEYTIKH EKΔHΛΩΣH TOY ΣYΛΛOΓOY MAΣ ANABAΛETE ΛOΓΩ ΔYΣMENΩN KAIPIKΩN ΣYNΘHKΩN. ΓIA TH NEA HMEPOMIA ΔIEΞAΓΩΓHΣ THΣ ΘA ENHMEPΩΘEITE ME NEΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 31-5-2023

Φίλοι και μέλη του Παγχαλκιδικού σας περιμένουμε όλους απόψε για να γιορτάσουμε, τα 120 χρόνια ζωής, λειτουργίας και προσφοράς του Παγχαλκιδικού Συλλόγου στην Ιστορία, την παράδοση και τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας.