ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ Κ. ΒΑΓΙΩΝΑ

Μέγα Ευεργέτη του Συλλόγου 

Δρ. Ιατρό – Βουλευτή Χαλκιδικής 

Κυριακή 27/11/2022, ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο MAKEDONIAPALACE

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγχαλκιδικού Συλλόγου, αποφάσισε να τιμήσει τον Ιατρό και Βουλευτή του Νομού Χαλκιδικής κ. Γεώργιο Βαγιωνά για την πολύτιμη διαχρονική προσφορά του στον Παγχαλκιδικό Σύλλογο.

            Η Τιμητική Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του Ξενοδοχείου MAKEDONIAPALACEστη Θεσσαλονίκη.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • Καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Παγχαλκιδικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Κοτσάνη
  • Χαιρετισμό από τον Βουλευτή Ροδόπης και τ. Υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη

 

Ομιλίες από τους:

  • Ιωάννη Τσίκουλα

Ομότιμο Καθηγητή Παιδιατρικής Α.Π.Θ.

Θέμα: «Γ. Βαγιωνάς: Ο Ιατρός»

  • Αστέριο Ζωγράφο

Δήμαρχο Πολυγύρου

Θέμα: «Γ. Βαγιωνάς: Ο Πολιτικός και άνθρωπος»

  • Μιχαήλ Καρτσιώτη

Επίτιμο ΠρόεδροΠαγχαλκιδικού Συλλόγου

Θέμα: «Γ. Βαγιωνάς: Η προσφορά στον Παγχαλκιδικό Σύλλογο»

Σύντομη αναφορά στον ‘’ δικό μας άνθρωπο’’ Γεώργιο Βαγιωνά από τον κ.Ιωάννη Καραμίχο, Φιλόλογο – Ποιητή

  • Προβολή οπτικοακουστικού υλικού
  • Απονομή τιμητικής πλακέτας
  • Σύντομος χαιρετισμός από τον τιμώμενο

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ολιγόλεπτη ζωντανή ποιοτική μουσική.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Αντιπρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου       «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Δρ. Οικονόμου Τριαντάφυλλος.

                                                                             Το Δ.Σ.

Διεύθυνση

ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Μαντώς Μαυρογένους 23
542 49
Τηλ. 2310 32 38 39
Φαξ 2310 32 61 08
6946 470 157
6972 464 991
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία νέα

8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 5-8/7/2024

Από 5 Ιουλίου έως 8 Ιουλίου το χορευτικό τμήμα του Παγχαλκιδικού Συλλόγου παραβρέθηκε στο γραφικό νησί της Αλοννήσου, για να συμμετάσχει στο 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών, που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια εκεί.

Ο πολιτισμός για μια ακόμη φορά ένωσε φίλους της παράδοσης και της μουσικής από διάφορα μέρη της πατρίδας μας παρουσιάζοντας το κάθε χορευτικό τμήμα χαρακτηριστικά στοιχεία του τόπου του φορώντας τις τοπικές παραδοσιακές φορεσιές. Ο έμπειρος πια διοργανωτής της εκδρομής Γενικός Γραμματέας του Παγχαλκιδικού Συλλόγου και υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Στέργιος Λυρτζής ετοίμασε μια ακόμη αξέχαστη εκδρομή (μέχρι την επόμενη!) για όλους τους τυχερούς που μπόρεσαν να πάρουν μέρος. Η κάθε λεπτομέρεια είχε προβλεφθεί κάνοντας το ταξίδι απολαυστικό από κάθε άποψη. Σε αυτό συνέβαλε φυσικά όλη η ομάδα με την καλή διάθεση και τη συνέπειά της. Η ομάδα που ¨κερδίζει¨ δεν αλλάζει και προσαυξάνεται!

Άξια αναφοράς είναι και η διοργάνωση από την πλευρά του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου με ακούραστο ενορχηστρωτή τον Πρόεδρο Παναγιώτη Τσουκανά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Σημαντικός αρωγός στάθηκε η εθελοντική συμμετοχή των κατοίκων του όμορφου νησιού που βοήθησαν, ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο και να λυθεί οποιαδήποτε εκκρεμότητα προέκυπτε χωρίς να σταθεί εμπόδιο για κανένα χορευτικό συγκρότημα. Εντύπωση μας έκανε πως ο εθελοντισμός δεν γνωρίζει σε αυτό το νησί ηλικία, αφού πραγματικά πήραν μέρος κάτοικοι κάθε ηλικιακής ομάδας από μαθητές δημοτικού μέχρι και άτομα κάποιας ώριμης ηλικίας με μεγάλη εμπειρία, όπως η δική μας αξιολάτρευτη συνοδός Έντυ Τζουάνου! Η συμβολή τους αξιομνημόνευτη!

Βέβαια, σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τον χαρισματικό χοροδιδάσκαλο μας Γιάννη Ζέττα, που ακούραστος, με μεράκι και ταλέντο κατάφερε να μας οργανώσει στο έπακρον, ώστε η χορευτική εμφάνισή μας να ξεχωρίσει και να συζητηθεί για άλλη μία εκδήλωση!!!

Το ρεπορτάζ έγραψε το μέλος της χορευτικής ομάδας Κατερίνα Δημητρακούδη

 

 

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 2024

Ένα μικτό τμήμα χορευτών, από τα τρία τμήματα του Παγχαλκιδικού Συλλόγου «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», συμμετέχει στο 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών της Αλοννήσου στις 5,6,7 Ιουλίου