ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΙΧΟΥ

     Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/5/2023 στην ΕΣΤΙΑ του Συλλόγου, η παρουσίαση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του φιλολόγου κ .Γιάννη Καραμίχου ΄΄ΣΑΝ ΣΤΙΛΕΤΑ΄΄ από τον φιλόλογο πρώην Σχολικό Σύμβουλο κ. Δημήτριο Κοσμά.

     Το πολυπληθές ακροατήριο, Μέλη και Φίλοι του Παγχαλκιδικού, γεύτηκαν καθηλωμένοι την δημιουργική συνύπαρξη δύο σπουδαίων πνευματικών ανδρών της Χαλκιδικής και προσωπικών φίλων, οι οποίοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια της ποιοτικής τους παρουσίας αρκετές φορές.

     Ο Δημήτρης Κοσμάς από τον Πολύγυρο, με τη γνωστή οξυδερκή κριτική του προσέγγιση, παρουσίασε την τελευταία ποιητική συλλογή του Γιάννη Καραμίχου, από την Αρναία, ενώ ο ποιητής απήγγειλε ποιήματα κατά την διάρκεια της παρουσίασης. Στην συνέχεια ο κ. Καραμίχος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ιδιαίτερα δε τον φίλο του Δημ. Κοσμά, τον κ. Βαγιωνά, τους συμπατριώτες του που ήρθαν από Αρναία και τον Παγχαλκιδικό Σύλλογο.

     Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Παγχαλκιδικού κ. Κοτσάνης με ειδική αναφορά στους αξιόλογους ομιλητές και επίλεκτα μέλη του Παγχαλκιδικού, ευχαριστίες σε όλους και ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις.

     Την ξεχωριστή αυτή βραδιά, που παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. κ. Κοκόνη Ζαμπόκα, τίμησαν με την παρουσία τους , ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Βαγιωνάς, ο πρώην Υπουργός κ Πάχτας , ο πρώην Δήμαρχος Αρναίας κ. Καραστέργιος, ο Επίτιμος πρόεδρος του Παγχαλκιδικού κ. Καρτσιώτης, οι καθηγητές του Πανεπιστημίου κ. Αυγολούπης, κ. Μακρογιάννης, κ. Λαζαρίδης και κ.Tζιόνας, το Δ.Σ, μέλη και φίλοι του Παγχαλκιδικού     

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης κ. Δημήτρη Κοσμά και κ. Γιάννη Καραμίχο και όλους τους παρευρισκομένους.

 

01α  02α  02β  

 

   03

 0605α

Διεύθυνση

ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Μαντώς Μαυρογένους 23
542 49
Τηλ. 2310 32 38 39
Φαξ 2310 32 61 08
6946 470 157
6972 464 991
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία νέα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

H AΠOΨINH MOYΣIKOXOPEYTIKH EKΔHΛΩΣH TOY ΣYΛΛOΓOY MAΣ ANABAΛETE ΛOΓΩ ΔYΣMENΩN KAIPIKΩN ΣYNΘHKΩN. ΓIA TH NEA HMEPOMIA ΔIEΞAΓΩΓHΣ THΣ ΘA ENHMEPΩΘEITE ME NEΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 31-5-2023

Φίλοι και μέλη του Παγχαλκιδικού σας περιμένουμε όλους απόψε για να γιορτάσουμε, τα 120 χρόνια ζωής, λειτουργίας και προσφοράς του Παγχαλκιδικού Συλλόγου στην Ιστορία, την παράδοση και τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας.